AKTIVITETER

AVIVIR ALOE VERA DEMO 

Tirsdag den 8. maj 2018 kl. 11.00-16.30 kommer Trine fra AVIVIR Aloe Vera og giver gode råd om drikke Aloe vera, solcremer og hudpleje. AVIVIR Aloe Vera serien har et unikt højt indhold af økologisk Activ Aloe®, hvilket er altafgørende, hvis produkter skal leve op til de egenskaber, vi forbinder med Aloe vera.

Alle råvarer i AVIVIR Aloe Vera Sun Lotions lever op til de nyeste standarter for solbeskyttelse. Solcremen indeholder kun organiske solfiltre, vegetabilske olier, E-vitamin, og har tillige et unikt højt indhold af økologisk Aloe vera (Activ Aloe®), som styrker hudens eget forsvar og genopbygning. Denne sammensætning giver både beskyttelse mod solens UVA og UVB stråle, og mindsker risikoen for skader senere i livet. Nyd solen på den optimale beskyttende måde. Bliv solbrun – ikke solbrændt med gennemtænkte plejende vandafvisende AVIVIR solprodukter.

 

HUDSCANNING BEAUTY PACIFIQUE 

Mandag den 14. maj 2018 kl. 10.00-16.00 kommer Helle fra Beauty Pacifique og tilbyder ultralydscanning til faste og nye kunder. På scanningsbillederne ses umiddelbart den nuværende tilstand af din hud med alt, hvad der er af aldersforandringer, solskader og meget mere. På denne baggrund er der mulighed for at give råd og vejledning i brugen af produkter. Faste kunder har her en unik mulighed for at se ”før og efter” billeder og følge de fremskridt, der kommer i huden ved brugen af Beauté Pacifiques produkter.

Ring til butikken for at bestil en tid – tider besættes efter først-til-mølle-princippet.